perjantai 26. lokakuuta 2012

Ostoksia

Oltiin siis tämän viikon tiistaina ensimmäistä kertaa koko perheen voimin Ikeassa. Reissu onnistui pojan puolesta tosi hyvin ja koko aika makoiltiin kiltisti vaunuissa ja katseltiin kirkkaita valoja katossa. Ollaan kyllä niin onnekkaita kun tuon meidän vauvelin kanssa on aina niin helppo lähteä joka paikkaan! Tähän asti hän ei ole kertaakaan kiukutellut tai saanut itkuraivo-kohtausta. Ikeassakin pieni mongerrus kertoi vain nälästä ja syömisen jälkeen oli taas kiva jatkaa kiertelyä :)
Mutta asiaa, tarkoituksena meillä oli hakea siis uusi sohvanpäällinen, yksi hylly ja muita pieniä sisustuselementtejä. Päällinen saatiin siis tilattua, mutta sen arvioitiin saapuvan vasta 28. joulukuuta?! 2 kuukauden päästä... Lack hyllynkin kanssa kävi pieni kömmähdys, niitä ei nimittäin ollut yhtäkään jäljellä. Sen hankita siirtyy siis ensi kertaan. Ei kiva, mulla olisi tuolla nimittäin kaapit jo täynnä kaikkia pikku tavaroita laitettavaksi hyllyille! Muuten löydettiin kyllä kaikkea tarpeellista ja ostoslista kotiin lyheni taas hieman :)



Parina viime päivänä on myös tullut äitini kanssa hankittua pojalle hieman juhlavaatteita lauantaiksi. Koska puklua luultavasti tulee lentämään ihan reippaasti, ei tietenkään yksi vaate kerta riitä millään..:)
Lindex
KappAhl
KappAhl


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti