torstai 27. joulukuuta 2012

Meidän perheen joulu

Hyvää joulua meidänkin puolesta kaikille, hieman myöhässä tosin. Blogi on palannut siis joululomalta ja ajattelin tulla kertomaan muutaman sanan meidän joulusta. 
Tänä vuonna oli siis Jerryn ensimmäinen joulu ja sitä vietettiinkin monessa eri paikkaa. Aattoaamuna lähdimme siis kaikki kolme äitini ja isäpuoleni kanssa kohti mummulaa. Siellä syötiin maha täyteen ja jaettiin muutamat lahjat. 
Iltapäivällä lähdettiin takaisin Tampereelle ja me Leevin ja Jerryn kanssa poikettiin Leevin vanhemmilla ahtamassa lisää kinkkua napaan! Joulupukki poikkesi tietenkin myös siellä :) Noin kello kahdeksan maissa otettiin auto ja suunnattiin äidille ja isäpuolelle. Jertsi nukkui raskaan päivän jälkeen ansaitut parin tunnin päikkärit, jonka aikana käytiin joulusaunassa ja alettiin avaamaan lahjoja. Jertsi tietenkin herätettiin iltasyötölle ja avaamaan omat lahjansa :)
Kaiken kaikkiaan joulu meni siis oikein mukavasti ja rauhallisesti, masu täynnä tietenkin. Olimme äidin tykönä koko porukalla yötä, sillä olisi ollut tyhmää lähteä enää niin myöhään taksilla takaisin kotiin ja muutenkin oli kiva yökyläillä pitkästä aikaa!

Hyvän tunnelman ja ruuan lisäksi lahjat olivat tänäkin vuonna oikein mieluisia! Tässä muutamia: 

Iittalan Vitriini Leeviltä
lasihurrikaani
timantein koristeltu valkokultainen j-kirjain äidiltä
kauan toivottu Michael Korssin kello äidiltä
Guessin huivi kultsilta
Niken treenitoppi myöskin Leeviltä

Jerryn lahjoja

Leevi osti Jerrylle jättimäisen Angry Birdin, niin söpö!
aktiviteettikuutiot
Muumi emalimuki
hyppykiikku, meillä jo tosi kova hitti!
lisää leluja...
ja lisää...
koko perhe saatiin äidiltä ja isäpuolelta ihana perhepotretti
 Jerry sai vielä näiden lisäksi paljon muitakin leluja sekä vaatteita ja tienkin hänellä oli eniten paketteja...:) Itse sain Leeviltä vielä paljon suklaata, 50 Shades of Grey-kirjan, 50e lahjakortin New Yorkeriin, talvisaappaat, alusvaatteita, hiustenhoitotuotteita ja pyjaman.
 Koko perhe saatiin myös Ikean lahjakortti, leffalippuja, uusia pyyhkeitä, vedenkeitin, ihonhoitotuotteita, tarpeellisia kodintarvikkeita, suklaata ja rahaa. 
Leeville pukki toi uuden kellon inttiin, suklaata keittiötekstiili-setin, mua nimittäin harvemmin näkee keittiössä :D, rahaa ja pyjaman. Itse annoin kultsille uudet viskilasit, villasukat, Helly Hansenin aluskerraston inttiä ja urheilua varten, neuleen ja käsivarteen laitettavan iPhone-kotelon kuntosalia ja lenkkeilyä ajatellen.

Ollaan näemmä koko perhe oltu taas tänäkin vuonna kilttejä :)
Saitteko tekin mieluisia lahjoja?  



3 kommenttia:

  1. Voi vitsit toi perhevalokuva on ihana! :)

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. aivan ihana tuo perhepotretti ! :) Ja muutenkin iha sika kiva ja mielenkiintonen tää sun blogi :) Olis kiva jos laittasit enempi kuvia itestäski, vaikuttaa ett sul on kiva tyyliki ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Joo mua itseänikin oikein harmittaa kun en ikinä saa aikaseks laittaa mitää asukuvia tänne. Meillä on tossa ihan 5minuutin kävelymatkan päässä kaikki tarvittavat ruokakaupat, vaatekaupat, posti, videovuokraamo, neuvola ym. niin oon jotenkin tottunu aina kulkeen ulkoiluvaatteet päällä, kun kuitenkin kävelle ollaan usein liikkeellä, enkä usko että mun tuulipuku taas hirveesti ketään kiinnostaa :D Pitää vaan ryhdistäytyä ottaan niitä asukuvia silloin kun on menossa johonkin muualle kun ruokaostoksille :D :)

      Poista