torstai 3. lokakuuta 2013

Tulinen kanapasta

Helou ja hyvää alkanutta lokakuuta kaikille! Ajattelin tulla jakamaan teille oman ihan huippu herkullisen kanapasta reseptin. Olen viime aikoina innostunut tekemään ruokaa vähän sillä periaatteella, että katson mitä aineksia sieltä jääkaapista oikein löytyy ja koitan niistä sitten lähteä väsäilemään jotakin syömiskelpoista. Tämäkin resepti rakentui oikein mallikkaasti tuolla tekniikalla ja nousi samantien meidän perheen lempiruoaksi. 

Eli kuten kuvasta näkyy, ainekset ovat aikas simppelit! Tarvitset siis:
- 1 purkki ruokakermaa
- 250g tuorepastaa
- 400g broilerin fileesuikaleita (meillä hunajamarinoituja)
- 1-2 nektariinia
- ketsuppia
- chilijauhetta
- tandori masalaa

Ihan ensimmäiseksi laitan tuorepastan veteen keittymään. Pastan valmistuessa ruskistan fileesuikaleet ja kuutioidut nektariinin palaset pannulla. Tämän jälkeen lisään pannulle ruokakerman ja ketsuppia, chilijauhetta ja tandori masalaa oman maun mukaan. Itse tykkään aika tulisesta ruoasta, joten chilijauhetta tulee käytettyä runsaasti. Tähän mennessä pasta onkin jo kypsää ja kaadettuani keitinveden pois, lisään joukkoon koko paistinpannun sisällön ja valmista tuli! Aivan super helppo ja nopea tehdä ja tietenkin todella maukasta. :)  Meillä tästä pastasta on tehty myös Jerrylle sopivaa versiota niin, että ollaan Leevin kanssa lisätty chilijauhetta ja tandori masalaa suoraan omille lautasille. Näin on Jertsikin päässyt syömään "aikuisten ruokia" :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti